23 d’abr. 2019

EARTH | Estimem la Terra

Una trentena de cantants internacionals han unit les seves veus per cantar la cançó EARTH. Una cançó amb una clara intenció: conscienciar els humans de la importància de salvar el planeta.
És un videoclip d'animació on, transformats en animals, hi apareixen cantants com Justin Bieber, Ariana Grande, Ed Sheeran, Miley Cyrus, Psy, Snoop Dogg, Katy Perry, Bad Bunny​ o SIA, entre d'altres.
La tornada de la cançó diu "We love the Earth" ("Estimem la Terra") i forma part d'una campanya recollida a la pàgina web welovetheearth.org. Allí es donen les claus per aprendre més sobre el canvi climàtic, s'hi mostren solucions i es convida a actuar, fent donacions o canviant els nostres hàbits.
Algunes de les solucions que planteja We love the Earth són l'ús d'energies renovables, la cura, protecció i restauració de la biodiversitat i el canvi en l'alimentació (en contra de la desforestació, l'explotació de la Terra i la contaminació provocada per les granges). Per això, la campanya clama que "Prevenir-ho és a les nostres mans! Podem salvar la Terra!".