3 de maig 2017

Rolf & Flor a Londres. The Pinker Tones

Rolf & Flor a Londres, un concert a ritme de pop, rock, reggae i altres sonoritats on s'escolten els temes del tercer volum de les aventures dels joves protagonistes, en Rolf i la Flor, així com algunes de les cançons dels volums anteriors. 
Aquesta vegada els dos amics es retroben a Londres, coneixen la ciutat i es fan amics de l'Àlex, un nen amb síndrome de Down, i de la Muna, una nena refugiada siriana. I, com no podia ser de cap altra manera, també visitaran l'entranyable Mario, el venedor de gelats! 

The Pinker Tones (http://www.thepinkertones.com), el duo català reconegut internacionalment pels seus treballs de música electrònica, segueix abocat a la creació d'una sèrie de llibres-disc (amb il·lustracions de Miquel Gallardo) i espectacles per al públic infantil i familiar, de sonoritat més acústica. El particular estil alternatiu que els ha fet guanyar l'estimació de la crítica i del públic. Rolf & Flor a Londres és el seu últim treball, en el qual han comptat amb la participació de Sílvia Pérez Cruz, Pere Jou (Qu4rt Pr1mera) i Virginia Labuat.